Kryeministri Edi Rama reagon për 3-vjetorin e Reformës në Drejtësi. ” Mjafton të të shohësh e të dëgjosh armiqtë e saj, për të kuptuar se sa e drejtë dhe jetike është ajo për Shqipërinë Europiane”- shkruan Rama ndër të tjerash.

Postimi i plotë:

3 vjet nga votimi i ndryshimeve kushtetuese për Reformën në Drejtësi,mjafton të shohësh e të dëgjosh armiqtë e saj, për të kuptuar se sa e drejtë dhe jetike është ajo për Shqipërinë Europiane #KrenarpërPSdhe mirënjohës për miqtë e partnerët në këtë betejë për të ardhmen