Lëvizja aktiviste ‘We the nipple’ ia ka dalë të ndërgjegjësojë Facebook dhe Instagram të rishikojnë vendimin e tyre për të mos lejuar publikimin e fotove nudo artistike.

Një grup aktivistësh protestuan para zyrave të Facebook dhe Instagram të zhveshur dhe teksa mbanin në duar foto ‘thikash’.  Artistët nuk pranuan vemrimin e FB për moslejimin e publikimit të fotove nudo.

Pas protestave përballë zyra ve qëndrore në New York, ata kanë parë të arsyeshme vetëm lejimin e publikimit të fotove nudo të statujave dhe pikturave nudo.