Këngëtarja Kida nuk ka të ndalur se ekspozuari trupin e saj

Kida, pas lansimit të këngës së saj “Deja vu”, ka filluar me pushimet e saj luksoze.

E pas promovimit të këngës ajo është parë duke postuar foto shumë hot.

E tillë është edhe fotoja e fundit, ku Kida nuk ka sutjena dhe asaj vetëm sa nuk i del jashtë njëri gji i saj.

Kënga “Deja Vu”, vjen pas një kohe dhe është në bashkëpunim me Lyrical Son.