Këngëtarja Bebe Rexha është përfshirë në një aksident komunikacioni sonte .në Los Angeles

Bebe Rexha është përfshirë në një aksident me makinë.

Këtë ajo e ka bërë vetë të ditur në një postim që e ka bërë në InstaStory në Instagram ku ka thënë se ka shpëtuar dhe është mirë.

“Pata një aksident me makinë sot. Të gjithë jemi mirë. Kjo ma kujtoj se sa ka vlerë jeta”, ka shkruar ajo.

Tutje, ajo ka shkruar se në të ardhmen do të këtë kujdes edhe për vetveten edhe për të tjerët.

Kujtojmë se sot Bebe kishte marrë pjesë në një fushatë të ish Zonjës së parë të SHBA’ve Michelle Obama në Amerikë dhe kishte kënduar për të.